"Η Επιστροφή των Χρυσοθήρων στη Θράκη " - οι Φορείς της Θράκης επαναβεβαιώνουν την άρνηση τους (Βίντεο)


 Δείτε τα 3 βίντεο της εκδήλωσης των Ν.Ε Έβρου & Ροδόπης  με Θέμα: " Η επιστροφή των Χρυσοθήρων στη Θράκη" που έγινε στις 25 Απριλίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Ρένα Δούρου και ο Σωκράτης Φάμελος οι οποίοι έκαναν τις εισηγήσεις . Το ποθετήθηκαν, ο πρόεδρος της ΠΕΔ δημαρχος Ορεστιάδας Βασίλης , Μαυρίδης , ο δήμαρχος Κομοτηκής Γιάννης Γκαράνης , ο δήμαρχος Σαπών και Μαρωνείας Ντίνος Χαριτόπουλος ,  η αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ελένη Ιντσεμπελίδου , ο αντιδήμαρχος Αριανών. Επίσης ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης Λουρίκας Δημήτρης, ο εκπρόσωπος του επιμελητηρίου Έβρου Βασίλης Κασαπίδης, διαβάστηκε επιστολή του προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θράκης  Δημήτρη Δράκου. Τη ν διανομαρχιακή Ροδόπης-Εβρου κατά των χρυσωρρυχείων στη Θράκη εκπροσώπησαν και τοποθετήθηκαν από πλευράς  Ροδόπης η Σούλα Δραγουμάνη με τον Ανέστη Στρατιάδη και από τον Έβρο ο Γιώργος Δεμερίδης 

 Χαιρετισμό έκαναν οι βουλευτές Έβρου και Ροδόπης  Νατάσα Γκαρά και Τάκης Χαρίτου , ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία" Κώστας Κατσιμίγας. 

Επίσης μπορείτε να δείτε και το βίντεο με τον χαιρετισμό της  Ελληνοκαναδής βουλεύτριας Νίκης Αστον 

Δείτε τα βίντεο






Το βίντεο με τον χαιρετισμό της Νίκης ΄'Αστον 



Σχόλια